Koppla av i restaurangen

Vi serverar mat för alla tillfällen

I våra restauranger kan du njuta av vällagade rätter. Vår ambition är att tillaga all mat från grunden och använda råvaror som är närproducerade så långt det är möjligt. Vi har öppet för frukost, lunch och middag hela året.

Festarrangemang & Catering på Gotland: Poolparty, bröllopsfest, lammgrillning – utmana oss gärna, inget är omöjligt och vi grejar det mesta! Vi har bedrivit festvåning och cateringverksamhet i många år med företagsarrangemang, middagar med mera. Vi levererar din beställda cateringmat dit du vill eller anordna tillställningen i våra egna lokaler. Du bestämmer själv hur stor del av arrangemanget du vill att vi ska ta hand om. Våra restauranger går att hyra som festlokal inklusive serveringspersonal.

Restaurang Koggen

Restaurang Koggen är den vitkalkade byggnaden intill Scandic Visbys reception i Gutebacken. Här kan du koppla av i mysig miljö, inomhus eller sommartid utomhus på uteserveringen intill poolen. Restaurangen är öppen hela året för frukost, lunch och middagsgäster. För grupp- och konferensgäster erbjuder vi mötespaket, boka hel- eller halvdag inkl. frukost/ lunch/ fika/middag.
http://www.restaurangkoggen.se

Restaurang Viken

Restaurang Viken ligger vackert belägen mitt i Visby Gustavsvik semesterby, 4 km från Visby hamn. Restaurangen rymmer c:a 60 sittande gäster och är öppen maj-oktober med utökade öppettider under sommaren. För grupp- och mötesgäster är restaurangen öppen för bokade måltider hela året. Det går också bra att hyra restaurangen som festlokal inklusive serveringspersonal.
http://www.visbygustavsvik.se