Ät gott i våra restauranger

Frukost, lunch, middag, fest eller catering på Gotland

I våra restauranger kan du njuta av vällagade rätter. Vår ambition är att tillaga all mat från grunden och använda råvaror som är närproducerade så långt det är möjligt. Vi har öppet för frukost, lunch och middag hela året.

Festarrangemang & Catering på Gotland: Poolparty, bröllopsfest, lammgrillning – utmana oss gärna, inget är omöjligt och vi grejar det mesta! Vi har bedrivit festvåning och cateringverksamhet i många år med företagsarrangemang, middagar med mera. Vi levererar din beställda cateringmat dit du vill eller anordna tillställningen i våra egna lokaler. Du bestämmer själv hur stor del av arrangemanget du vill att vi ska ta hand om. Våra restauranger går att hyra som festlokal inklusive serveringspersonal.

Restaurang Koggen

Restaurang Koggen är den vitkalkade byggnaden intill Scandic Visbys reception i Gutebacken. Här kan du koppla av i mysig miljö, inomhus eller sommartid utomhus på uteserveringen intill poolen som ger en känsla av att vara utomlands. Restaurangen är öppen hela året för frukost, lunch och middagsgäster. På Scandic Visbys hotellområde ligger också Restaurang Villa Manhem som är öppet för grupp- och mötesgäster hela året.
http://www.restaurangkoggen.se

Restaurang Viken

Restaurang Viken ligger vackert belägen mitt i Visby Gustavsvik semesterby, 4 km från Visby hamn. Restaurangen rymmer c:a 60 sittande gäster och är öppen maj-oktober med utökade öppettider under sommaren. För grupp- och mötesgäster är restaurangen öppen för bokade måltider hela året.
http://www.visbygustavsvik.se