Boka en SPA-badkväll på Scandic Visby

Boka en spa-kväll på Scandic, så får ni 2 timmar spa-bad under bar himmel och relax med bastu helt för er själva. Den varma bubbelpoolen har sittplatser för upp till 8 personer och vattnet håller alltid sköna 37 grader, dessutom dukar vi fram frukt och isvatten och lägger fram badrockar och handdukar. För den som vill unna sig något extra går det att boka till massage eller behandling hos Carma Spa Visby som har sin mottagning intill relaxen. Beställ gärna vad ni vill dricka innan ankomst så fyller vi kylskåpet i relaxen med kall dricka.  Vi ordnar det som passar just era önskemål.

I spa-kvällen ingår: Bad under bar himmel i bubbelpoolen, relax med bastu, omklädningsrum och duschar, frukt & isvatten, badrockar, handdukar samt FACE-produkter (schampoo och duschtvål finns i duscharna).

Paketet kan bokas söndag-torsdag oktober-april. Kostnad för 2 timmar 190 kr/person (minimum 1140 kr). För boende gäster på Scandic Visby 150 kr/person (min. 900 kr). För bokning maila till  visby@scandichotels.com eller ring 0498-201250.

Paketet kan bokas söndag-torsdag v.38-52 och v.5-15

SPA-paket med övernattning

Boka en skön spavistelse och få ny härlig energi. Checka in på eftermiddagen, få egen tid i relaxen för bubbelbad och behandling. Stanna kvar efteråt och ät gott i restaurangen och bo över på hotellet för en skön natts sömn.

I Spa-paketet ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum eller trebäddsrum.
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till gym
  • Fri tillgång till bubbelpool under bar himmel, bastu och relax.
  • Lån av badrock
  • Grundbehandling, massage eller kroppsbehandling  www.carmaspa.se

Tillägg: Annan behandling med Carma Spa, Privat bubbelpool, bastu och relax (från 6 p), förfriskningar i relaxen, middag i restaurangen.

Pris från 1110 kr

För att bokning maila till: Carma Spa Visby info@carmaspa.se eller 0705-926391.

Paketet kan bokas v.38-52 och v.5-15

SPA-bad och behandling

Varmt välkommen att bubbelbada på Scandic.

Bokning i mån av plats. Pris 95 kr/person. I priset ingår bad i bubbelpoolen under bar himmel och tillgång till relax med bastu. Lägg gärna till behandling hos Carma Spa, middag i restaurangen och övernattning på hotellet.

För bokning kontakta receptionen 0498-201250 eller visby@scandichotels.com

Hotellgäster som bor på hotellet har tillgång till bubbelpool, gym och relax med bastu utan kostnad.

Boka behandling hos Carma Spa Visby

Boka behandling hos Carma Spa Visby som har sin mottagning i Gula Villan intill poolområdet.  Carma Spa erbjuder massage och olika skönhetsbehandlingar.

Lizette Björkegren är utbildad/auktoriserad hudterapeut sedan 1995 och har därefter vidareutbildat sig inom makeup, färganalys, sjukvård (undersköterska). Hon är även medicinsk yogainstruktör och friskvårdsmassör.

Välkommen att boka lediga behandlingar och se prislista på carmaspa.se 

Betalning sker direkt till Carma Spa Visby (kontant eller swish).