Möten i inspirerande miljö

Vi bokar hela ert arrangemang med resa, boende, lokal, aktiviteter, måltider.

Det är enkelt att välja Visby för ert nästa möte. Staden erbjuder allt som krävs för en lyckad konferens, kick off eller teambuilding. Med en historisk inramning och unik miljö är Visby den perfekta mötesplatsen för ett minnesvärt event som stannar kvar länge hos deltagarna. Gotland ligger närmare än du tror. Från fastlandet till Visby flyger du på cirka 35–60 minuter eller om du väljer att åka med färjorna tar de dig från Nynäshamn eller Oskarshamn till Visby på cirka 3 timmar. På Gotland har vi flera duktiga event- och aktivitetsarrangörer som kan ge ditt företag en unik och minnesvärd upplevelse ni sent skall glömma.

Scandic Visby

Miljöcertifierat av Svanen

Tar man färjan till Gotland så går man enkelt rakt över gatan till Scandic Visby som ligger mitt emot färjeterminalen. På hotellområdet kan grupper mötas i en avspänd atmosfär med alla bekvämligheter man behöver väldigt nära. Möteslokalerna är fullt utrustade för effektiva möten och en konferensvärd finns alltid att tillgå för personlig service. Intill mötesrummen ligger restaurangen där mötesdeltagare kan varva dagen med avkopplande mat- och fikapauser.

I restaurangen serveras klassiska rätter kreativt med influenser från hela världen, med ambitionen att nå en hög kulinarisk nivå. Det är också naturligt att se till att det finns något för alla smaklökar oavsett allergier och preferenser.
scandichotels.se/visby

Visby Gustavsvik

Nära naturen och havet

På  Visby Gustavsvik finns ett mötesrum för upp till 40 personer. Möteslokalen ligger intill restaurangen där man kan kombinera mötet med fika, lunch och middag. Varva mötet med promenader i omgivningarna, den friska havsluften ger ny energi inför nästa sittning. Runt anläggningen finns stora grönområden perfekt för event och teambuildingaktiviteter.
visbygustavsvik.se