Gotland Hotels & Properties söker en Fastighetsskötare

Till nystartat affärsområde inom Property och Development. Beståndet består idag av hotell, semesteranläggningar, bostäder och kommersiella fastigheter. Vi står inför ett starkt tillväxtfokus de närmsta åren. Det kommer vi göra genom förvaltning och utveckling av befintligt fastighetsbestånd, men även satsning på nya fastigheter och nyproduktion.

Vem är vi?
År 2021 hade Gotland Hotels & Properties 53 årsanställda. Vi driver hotell, restauranger och semesteranläggningar samt ansvarar för koncernens samtliga fastigheter. Bolaget har sitt säte i Visby och är ett helägt dotterbolag till Gotlandsbolaget.

Vi är stabila och långsiktiga och strävar efter att utveckla attraktiva platser samt miljöer där människor trivs och vill vara med ansvar för morgondagen. Det vi är övertygade om skapas genom genuint engagemang, intresset för människor och en aktiv förvaltning samt genom spännande utvecklingsprojekt, nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

(Gotland Hotels & Properties AB är f.d. Gotlandsresor AB)

Tjänsten
I rollen som Fastighetsskötare är ditt främsta fokus att hålla våra fastigheter och ytterområdet i fint skick för våra gäster. I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll. Åtgärder för driftoptimering av klimatsystem, värme och ventilation, poolskötsel och avfallshantering.

Vidare ingår i rollen att arbeta med brand- och säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, såväl förebyggande som akut. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du arbetar således aktivt med att få in det i våra arbetssätt ytterligare. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö.

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk utbildning och-/eller erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet är bra för tjänsten. I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Din ansökan
Vill du vara med på vår resa? Urvalet sker löpande så ansök redan idag, dock senast den 2 oktober 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Skicka din ansökan till: personal@gotlandhotelsproperties.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Head of Property Arvid Landin, e-post: arvid.landin@gotlandhotelsproperties.se , telefon 070-9695659 eller
Personalchef Jennie Hägerstrand, e-post: jennie.hagerstrand@gotlandhotelsproperties.se , telefon 0736-201256

Varmt välkommen med din ansökan!