Gotland Hotels & Properties söker en Driftschef

Till nystartat affärsområde inom Property och Development med ansvar för drift och underhåll av koncernens hela fastighetsbestånd. Beståndet består idag av hotell, semesteranläggningar, bostäder och kommersiella fastigheter. Vi står inför ett starkt tillväxtfokus de närmsta åren. Det kommer vi göra genom förvaltning och utveckling av befintligt fastighetsbestånd, men även satsning på nya fastigheter och nyproduktion.

Vem är vi?
År 2021 hade Gotland Hotels & Properties 53 årsanställda. Vi driver hotell, restauranger och semesteranläggningar samt ansvarar för koncernens samtliga fastigheter. Bolaget har sitt säte i Visby och är ett helägt dotterbolag till Gotlandsbolaget.

Vi är stabila och långsiktiga och strävar efter att utveckla attraktiva platser samt miljöer där människor trivs och vill vara med ansvar för morgondagen. Det vi är övertygade om skapas genom genuint engagemang, intresset för människor och en aktiv förvaltning samt genom spännande utvecklingsprojekt, nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

(Gotland Hotels & Properties AB är f.d. Gotlandsresor AB)

Tjänsten
Som Driftschef för fastigheter vid Gotland Hotels & Properties ansvarar du för att våra fastigheter hålls i fint skick och är en trygg plats för våra gäster, kunder och medarbetare. Du leder och fördelar arbetet i ditt team samt ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna vilket inkluderar allt från planering, samordning av arbetet för fastigheterna, optimering, budgetering, och genomförande till uppföljning och analyser. Då bolaget har ett starkt tillväxtfokus så kommer du kunna påverka uppbyggnaden av den nya fastighetsorganisationen. I tjänsten jobbar du mestadels administrativt men medverkar även i daglig drift-och underhållsarbete.

Vem är du?
Du är ansvarstagande och driv är A och O för denna tjänst, liksom struktur, organisations- och ledarskapsförmåga. Du motiverar, handleder och deltar vid behov även själv i det praktiska arbetet. Du har god förmåga att samarbeta och har stort fokus på gäst/kundnöjdhet och service.

För rollen krävs erfarenhet inom ledarskap och teknisk förvaltning. Du får gärna ha kunskap för något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Det är meriterande om du har kunskap om brandsäkerhet och då även anläggningsskötarutbildning brandlarm och certifikat i Heta arbeten, samt även AFF-definitioner och regelverk inom fastighet. I övrigt vill vi att du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelskaDu rapporterar till Head of Property och din huvudsakliga placering är i Visby.

Din ansökan
Vill du vara med på vår resa? Urvalet sker löpande så ansök redan idag, dock senast den 23 september 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Skicka din ansökan till: personal@gotlandhotelsproperties.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Head of Property Arvid Landin, e-post: arvid.landin@gotlandhotelsproperties.se , telefon 070-9695659 eller
Personalchef Jennie Hägerstrand, e-post: jennie.hagerstrand@gotlandhotelsproperties.se , telefon 0736-201256

Varmt välkommen med din ansökan!