Lediga jobb

Scandic Visby och Visby Gustavsvik

Är du intresserad att jobba inom hotell och restaurang i sommar då skall du söka våra lediga tjänster.  Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter för dig som gillar service och tycker om att jobba med/möta människor. Hos oss har du stora karriärmöjligheter, vi ingår i en stor gotländsk koncern och i Nordens största hotellkedja som ger fina möjligheter till vidareutbildning.

GotlandsResor Erbjuder

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
  • Utbildning och utveckling via interna plattformar
  • Friskvårdsbidrag
  • Massage en gång i månaden
  • Rabatt på boende och mat på våra anläggningar
  • Rabatt för familj och vänner
  • Rabatt hos partnerföretag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver hotell Scandic Visby, semesterbyn Visby Gustavsvik och Strandvillan. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenser, måltider och events på våra egna anläggningar.

Scandic Visby söker nattreceptionist som får våra gäster att känna sig hemma

Arbetsplats: Scandic Visby
Omfattning: 80 %
Varaktighet: Tillsvidare med provanställning

Lön: Enligt kollektivavtal.

Vi söker nya ”stjärnor” till Scandic Visby reception. I receptionen är du vårt ansikte utåt och ska ge våra gäster bästa tänkbara service. Att le, se gästen och leverera den lilla extra omtanken ligger i din natur. Som person är du organiserad, lösningsfokuserad, energisk och framåt. Du trivs med att ta ansvar och har känsla för detaljer. Några års erfarenhet inom samma bransch är meriterande men inte ett krav. Vi ser till din inställning och viljan att lära dig något nytt i första hand.

– Minimiålder 18 år.
– Du har erfarenhet av receptionsarbete alternativt andra kundrelaterade verksamheter.
– Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
– Du är utåtriktad och social, tycker om kontakt med människor.
– Har en mycket god känsla för service och sätter gästen i centrum.
– Du kan även bidra till ett gott klimat i arbetsgruppen.
– B-körkort.

In- och utcheckning, kassaredovisning, barservering samt övriga i receptionen förekommande sysslor ingår. Arbetsuppgifterna är varierande. Du ska vara beredd att hjälpa till där det behövs, oavsett om det handlar om att bädda hotellsängar, duka fram frukost eller plocka disk. Du bör kunna se helheten i företaget, där målet är nöjda gäster som återkommer till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att påverka. Som en del i en stor gotländsk koncern och i Nordens största hotellkedja har du fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Fler bra förmåner exempelvis friskvårdsbidrag och massage. Välkommen till vårt team!

Kontaktperson: Pernilla Kasselbäck, Receptionschef, 0708-507999. Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se
Vi gör löpande urval vilket innebär att vi går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute fram tills vi hittar rätt person.