Lediga jobb

Tycker du om att möta och jobba med människor?

Du kanske inte har hört att vi är serviceproffs? För oss är det en självklarhet och något vi lever för – alla dagar i veckan! Vi kan erbjuda dig ett härligt jobbteam, möten med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra” och möjlighet att utvecklas inom företagets olika avdelningar – restaurang, hotell och service i världens roligaste bransch. Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar och erfarenheter men du behöver ha viljan att lära dig och känna engagemang för jobbet.

Tänk på när du söker att vi inte har möjlighet att erbjuda personalboende på Gotland.

Gotland Hotels & Properties erbjuder

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal.
  • Utbildning och utveckling via interna plattformar.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Massage en gång i månaden.
  • Personalrabatt på boende och mat på våra anläggningar.
  • Rabatt för familj och vänner.
  • Erbjudanden hos våra partnerföretag.

Här finns stora karriärmöjligheter för dig som vill jobba på Gotland. Vi ingår i en stor gotländsk koncern och i Nordens största hotellkedja som ger fina möjligheter till vidareutbildning.

Gotland Hotels & Properties AB (d GotlandsResor) är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Kontakta oss för att boka boende, resa, konferens, gruppresa och företagsarrangemang på våra anläggningar.

Personalfrågor

Jennie Hägerstrand, 0498-201256
öppet måndag-torsdag 08.00–17.00
personal@gotlandhotelsproperties.se

Lediga tjänster på Scandic

Lediga tjänster på Gotland Hotels & Properties

Just nu söker vi ny kollega till ett nystartat affärsområde inom Property och Development. Är du den vi söker och vill vara med på en utvecklande resa.  Läs mer i annonsen nedan.