Lediga jobb

Scandic Visby och Visby Gustavsvik

Vi på GotlandsResor söker nya ”stjärnor” medarbetare till våra anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Är du intresserad att jobba inom hotell, restaurang och service i sommar då skall du söka våra lediga tjänster. Har du en härlig inställning och delar samma värderingar som oss, då är du helt klart rätt person och vi är arbetsgivaren för dig. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter för dig som gillar service och tycker om att jobba med/möta människor. Eftersom vi ingår i en stor koncern och i Nordens största hotellkedja har du stora karriärmöjligheter.

GotlandsResor erbjuder:

  • Kollektivavtal
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter
  • Diverse utbildningsprogram
  • Friskvårdsbidrag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenslokaler och måltider till grupper, konferenser och events på våra egna anläggningar, Scandic Visby och Visby Gustavsvik.

Servitörer

Arbetsplats: Restaurang Koggen som tillhör Scandic Visby samt Restaurang Visby Gustavsvik.
Varaktighet: Säsonganställning, successiv intagning april-juni t o m augusti-september ev. möjlighet till förlängning
Omfattning: 50-100%, schemalagd arbetstid, kvälls- och helgarbete ingår.
Lön: Enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter: Vi söker glada och inspirerande servitriser/servitörer till våra restauranger. Planering, dukning och förberedelser inför kvällsserveringar samt våra övriga arrangemang ingår, liksom kassaredovisning, bordsservering, viss barservering, disk samt daglig städning av serveringsutrymmen.

Utbildning / Erfarenhet: Vi söker dig med glimten i ögat och en god portion humor. Du har utbildning och/eller erfarenhet av att servera, jobba med à la carte och bordsservering samt dess kassahantering. Vana av bararbete är meriterande. Har du dessutom en viss dryckeskunskap är det ett plus. Du har ett genuint intresse av att arbeta i branschen, tycker om att möta människor och kan bidra till en positiv stämning i personalgruppen. Självklart älskar du service och ser det som en utmaning att gästen ska lämna oss med överträffade förväntningar. Du behärskar svenska och engelska. Körkort och datorvana är ett plus.

Kontaktperson: Mattias Andersson 0736-201277 mattias.andersson@gotlandsresor.se  Ansökan skickas till: personal@gotlandsresor.se