Prisvärt boende till grupper

Vi har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor till Gotland

Stort eller litet möte, bussgrupp, skolresa, idrottresa eller evenemang. Vi skräddarsyr er resa till Gotland. Vi bokar hela ert arrangemang med resa, boende, guideturer, aktiviteter och måltider. Hos oss får ni som grupp alltid förmånliga rabatter. Vi samarbetar med flera gotländska företag och arrangörer runt om på ön. På våra anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik bor gruppen bekvämt med närhet till restaurang, mötesrum och aktiviteter.

Visby Gustavsvik

I Visby Gustavsvik bor gruppen ostört med en fantastisk natur precis utanför dörren. Välj det boendealternativ som passar er bäst dubbelrum inklusive frukost eller flerbädds stuga eller lägenhet med självhushåll. I Visby Gustavsviks restaurang serveras förbokade måltider efter önskemål frukost, lunch och middag. Sen långt tillbaka är Visby Gustavsvik också en populär anläggning för skolklasser som åker på klassresa till Gotland.

http://www.visbygustavsvik.se

Scandic Visby

På Scandic Visby bor gruppen bekvämt med närhet till de mesta. Hotellet är beläget mitt emot färjans ankomsthall och till receptionen är det cirka 150 meter. På hotellområdet finns flera moderna möteslokaler och i restaurangen kan grupper boka frukost, fika, luncher och middagar. Restaurangens kockar har lång erfarenhet av att laga mat till större och mindre sällskap. Som gäst på Scandic Visby har man fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. Hotellrummen kan bokas som enkel-  eller dubbelrum.

http://www.scandichotels.se/visby
http://www.restaurangkoggen.se