Bo intill havet i Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik har ett unikt läge intill stranden och havet med promenad- och cykelavstånd till Visbys utbud. Med en stor variation av boenden kan du välja det boende som passar bäst för din vistelse, dubbelrum där frukost, sänglinne och slutstädning ingår eller boende i stuga / lägenhet med självhushåll.

Här kan du varva ner och ha det skönt i den naturnära omgivningen. Med cirka 100 meter till havet är det härligt att starta dagen med ett morgondopp, badbryggan med handikapp-ramp gör det enkelt att bada nästan hela året.

Närheten till havet och det stora grönområdet inbjuder till avkoppling men också till motion, lek, bad och aktiviteter. Runt anläggningen finns också fina naturstigar och motionsspår.

Visby Gustavsvik är öppet för boende april-oktober.Boende på Scandic Visby

Hotellet ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter.

Som gäst på Scandic Visby har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. Som gäst har du har också möjlighet att boka massage & skönhetsbehandling hos Carma Spa som finns på hotellområdet. Välj boende i rumskategorierna dubbelrum, familjerum och svit. Flera av rummen är handikappanpassade och i några rum är husdjur välkomna. I hotellets restaurang kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong, antingen inomhus eller sommartid på uteserveringen intill utomhuspoolen.

På hotellområdet finns flera moderna möteslokaler för upp till 70 personer. För större möten samarbetar vi med Wisby Strand, Gotlands mötesarena som ligger 10 minuter bort.

För dig som tar med dig bilen – parkeringen på hotellet är avgiftsbelagd med Parkster som leverantör. Pris från 2-13 kr/h.

Boka rum och hitta erbjudanden: