Semesterbyn ligger vackert belägen vid havet 4 km norr om Visby hamn. På området finns dubbelrum bed & breakfast och stugor/lägenheter med självhushåll. Varje rum, stuga och lägenhet har en egen möblerad uteplats och tillgång till fri Wi-Fi.

I Visby Gustavsvik kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Området inbjuder till inspiration och sköna slappa dagar för semester. Från boendet är det 50-150 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. Runt Visby Gustavsvik finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår och Visbys stadskärna når du lätt med en promenad eller cykeltur via Strandpromenaden längs med havet.

Semsterbyn är öppen april-oktober.

Boka boende och hitta erbjudanden:
visbygustavsvik.se

Se film från Visby Gustavsvik

Endast ett stenkast från havet vid Visbys vackra kust ligger exklusiva Strandvillan. Här erbjuds en avslappnad atmosfär för sällskap, med möjlighet att umgås, ha möten och äta gott med utsikt över havet. Strandvillan är en plats som ger utrymme för kreativitet, avkoppling och gemenskap i en varm och trivsam miljö.

Att bo i Strandvillan innebär att somna i en nybäddad säng till ljudet av havets brus. Alla rum är smakfullt inredda för att inspirera till avkoppling och samvaro, en plats att umgås på. För rörelse, kulturliv och nya intryck finns Visby innerstad på gångavstånd via den omtyckta strandpromenaden.

Strandvillan är perfekt för den mindre gruppen som vill skärma av sig och arbeta hårt i trivsam miljö. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Allt är möjligt när ni har Villan helt för er själva. Konferens, utbildning, teambuilding i avskild och inspirerande omgivning, skräddarsydd efter egna önskemål.

strandvillanvisby.se

Se film från Strandvillan

Hotellet ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter.

Som gäst på Scandic Visby har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. Som gäst har du har också möjlighet att boka massage & skönhetsbehandling hos Carma Spa som finns på hotellområdet. Välj boende i rums-kategorierna dubbelrum, familjerum och svit. Flera av rummen är handikappanpassade och i några rum är husdjur välkomna. I hotellets restaurang kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong, antingen inomhus eller sommartid på uteserveringen intill utomhuspoolen.

På hotellområdet finns flera moderna möteslokaler för upp till 70 personer. För större möten samarbetar vi med Wisby Strand, Gotlands mötesarena som ligger 10 minuter bort.

Boka rum och hitta erbjudanden:
scandichotels.se/visby
carmaspa.se
destinationgotland.se

Se film från Scandic Visby