julbordsbanner734.jpg

God mat i avkopplande miljö.


GotlandsResor driver tre restauranger som serverar frukost, lunch och middagar hela året. I våra restauranger kan både större och mindre sällskap avnjuta god mat i en avkopplande miljö.

Kökets ambitioner är att använda gotländska råvaror så långt det är möjligt efter säsong, undvika halvfabrikat och laga maträtter från grunden. Vi samarbetar med flera gotländska matproducenter.

Festarrangemang & Catering
Poolparty, bröllopsfest, lammgrillning - utmana oss gärna, inget är omöjligt och vi grejar det mesta! Vi har bedrivit festvåning och cateringverksamhet i många år med företagsarrangemang, middagar med mera. Vi levererar din beställda cateringmat dit du vill eller anordna tillställningen i våra egna lokaler. Du bestämmer själv hur stor del av arrangemanget du vill att vi ska ta hand om. Våra restauranger går att hyra som festlokal inklusive serveringspersonal.  

Restaurang Koggen
Restaurang Koggen är den vitkalkade byggnaden intill Scandic Visbys reception i Gutebacken. Här kan du koppla av i mysig miljö, antingen inomhus eller sommartid på uteserveringen intill poolen som ger en känsla av att vara utomlands. Öppet hela året för allmänheten.
www.restaurangkoggen.se

Restaurang Villa Manhem
Restaurang Villa Manhem är det gamla sekelskifteshuset mitt emot färjeterminalen. Restaurangen ligger i den norra delen av Scandic Visbys hotellområde och är öppen till förbokade grupper hela året.
www.restaurangkoggen.se

Restaurang Gustavsvik
Restaurang Gustavsvik ligger naturskönt belägen mitt i Visby Gustavsvik semesterby i norra delen av Visby. Restaurangen är öppen till förbokade grupper hela året.
www.visbygustavsvik.se

Restaurangerna kan bokas på tel: 0498-201260 eller via
E-post till grupp@gotlandsresor.se

 

Välkommen till GotlandsResors restauranger

Avnjut god mat i avkopplande miljö

Festarrangemang & catering

 

Resevillkor | Om företaget | Lediga platser | Cookies | Kontakt

Dela på