Lediga jobb

Scandic Visby och Visby Gustavsvik

Vi på GotlandsResor söker nya ”stjärnor” medarbetare till våra anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Är du intresserad att jobba inom hotell och restaurang i sommar då skall du söka våra lediga tjänster. Har du en positiv inställning och delar samma värderingar som oss, då är du helt klart rätt person och vi är arbetsgivaren för dig. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter för dig som gillar service och tycker om att jobba med/möta människor. Hos oss har du stora karriärmöjligheter, vi ingår i en stor gotländsk koncern och i Nordens största hotellkedja som ger fina möjligheter till vidareutbildning.

GotlandsResor erbjuder:

  • Kollektivavtal
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter
  • Diverse utbildningsprogram
  • Friskvårdsbidrag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenslokaler och måltider till grupper, konferenser och events på våra egna anläggningar, Scandic Visby och Visby Gustavsvik.

Housekeeping-personal

Arbetsplats: Scandic Visby / Visby Gustavsvik.
Omfattning: Deltid. Arbetstid dagtid, även helger ingår.
Arbetsuppgifter: Städning av hotellrum, stugor, lägenheter, B&B rum och allmänna lokaler.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Utbildning / Erfarenhet: Har du tidigare erfarenhet av städarbete är en merit men inte ett krav. Vi ser att du är minst 18 år. Du tycker om att möta människor, sätter gästen i centrum och kan även bidra till en positiv stämning i personalgruppen. Du kan jobba både självständigt och i grupp.

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se

Receptionister

Arbetsplats: Scandic Visby / Visby Gustavsvik.
Omfattning: Heltid/deltid, schemalagd arbetstid dag/kväll.
Varaktighet: April/maj-september, ev. möjlighet till förlängning
Lön: Enligt kollektivavtal.

I receptionen är du vårt ansikte utåt och ska ge våra gäster, på samtliga anläggningar, bästa tänkbara service. In- och utcheckning, kassaredovisning, barservering samt övriga i receptionen förekommande sysslor ingår. Arbetsuppgifterna är varierande. Du ska även kunna jobba natt vid behov.

Utbildning/erfarenhet: Minimiålder 18 år. Du har erfarenhet/utbildning av receptionsarbete alternativt andra kundrelaterade verksamheter. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Tyska och/eller finska är ett plus. Du är utåtriktad och social, tycker om kontakt med människor, har en mycket god känsla för service och sätter gästen i centrum. Du kan även bidra till ett gott klimat i arbetsgruppen.

Vi arbetar i bokningssystemet Scorpio (Scandic) och Hotsoft (Visby Gustavsvik). Du ska vara beredd att hjälpa till där det behövs, oavsett om det handlar om att bädda hotellsängar, duka fram frukost eller plocka disk. Du bör kunna se helheten i företaget, där målet är nöjda gäster som återkommer till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se

Reception/städ natt

Arbetsplats: Scandic Visby
Omfattning: April-sep, Arbetstid kl. 22-05.
Arbetsuppgifter: Resurs till alla avdelningar (reception, housekeeping och vaktmästeri).
Lön: Enligt kollektivavtal.

Vi söker en resurs nattetid, en kombinerad tjänst med arbetsuppgifter i receptionen samt med vissa städuppgifter. I tjänsten ingår bland annat att vara stöd till receptionen, rondera hotellområdet och städa restaurangerna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann och flexibel. Ditt arbete är viktigt för att gästen ska mötas av ett rent och fräscht hotellområde och restaurang.

Utbildning/Erfarenhet: Du är van att jobba självständigt och har du tidigare erfarenhet av städarbete är det en merit.  Du tycker om att möta människor, sätter gästen i centrum och kan även bidra till en positiv stämning i personalgruppen.

Krav: Engelska, B-körkort

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se

Hovmästare

Arbetsplats: Restaurang Koggen som tillhör Scandic Visby samt Restaurang Visby Gustavsvik.
Varaktighet: Säsonganställning, successiv intagning april-juni t o m augusti-september ev. möjlighet till förlängning
Omfattning: 50-100%, schemalagd arbetstid, kvälls- och helgarbete ingår.
Lön: Enligt kollektivavtal

Till tjänsten som Hovmästare söker vi dig med kunskap och intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster.

Utbildning/Erfarenhet: Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst.  Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall även vara en bra ledare och förebild för personalen. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se

Servitörer

Arbetsplats: Restaurang Koggen som tillhör Scandic Visby samt Restaurang Visby Gustavsvik.
Varaktighet: Säsonganställning, successiv intagning april-juni t o m augusti-september ev. möjlighet till förlängning
Omfattning: 50-100%, schemalagd arbetstid, kvälls- och helgarbete ingår.
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi söker glada och inspirerande servitriser/servitörer till våra restauranger. Planering, dukning och förberedelser inför kvällsserveringar samt våra övriga arrangemang ingår, liksom kassaredovisning, bordsservering, viss barservering, disk samt daglig städning av serveringsutrymmen.

Utbildning / Erfarenhet: Vi söker dig med glimten i ögat och en god portion humor. Du har utbildning och/eller erfarenhet av att servera, jobba med à la carte och bordsservering samt dess kassahantering. Vana av bararbete är meriterande. Har du dessutom en viss dryckeskunskap är det ett plus. Du har ett genuint intresse av att arbeta i branschen, tycker om att möta människor och kan bidra till en positiv stämning i personalgruppen. Självklart älskar du service och ser det som en utmaning att gästen ska lämna oss med överträffade förväntningar. Du behärskar svenska och engelska. Körkort och datorvana är ett plus.

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se

Kockar

Arbetsplats: Scandic Visby / Visby Gustavsvik.
Omfattning: 75-100 %, schemalagd arbetstid där kvälls- och helgarbete ingår.
Varaktighet: April-september, schemalagd arbetstid där kvälls- och helgarbete ingår, för- och eftersäsong timanställning extra.
Lön: enligt överenskommelse

Vi söker kreativa kockar med stor kärlek till matlagning.

Vi är ett härligt gäng som lagar innovativa och välsmakande rätter från grunden med influenser och smakkombinationer från hela världen. Brinner du för matlagning, är rutinerad i restaurangköket och är sugen på att utvecklas med oss så har vi en plats för dig. Du är kreativ i ditt sätt att laga mat och tillsammans med oss har du ambitionen att laga och leverera smakupplevelser som överträffar våra gästers förväntningar.

Som person är du en grym lagspelare, noggrann och gillar att jobba i ett högt tempo. Ett par års erfarenhet är givetvis meriterande men inte ett måste. Det som är viktigast för oss är att du är positiv, villig att lära och sprider go energi omkring dig.

GotlandsResor driver två restauranger där gäster kan njuta av vällagade rätter.

Scandic Visby: Restaurangen är öppen för frukost, lunch och á la carte hela året. Sittplatser c:a 200 st. Sommartid stor uteservering med bar intill utomhuspoolen. Restaurangen är miljöcertifierad av Svanen och det är viktigt för oss att arbete därefter.

Visby Gustavsvik: Restaurang i vår populära semesterby som är öppen april-oktober. Servering av frukost och á la carte under högsäsong juni-augusti. Inriktning sommaren 2018 pizza och marint tema. Gruppbokningar tas emot hela året. Sittplatser c:a 100 st.

Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att påverka. Som en del i en stor koncern och i Nordens största hotellkedja har du fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Fler bra förmåner är friskvårdsbidrag och massage. Välkommen till vårt team i köket!

Skicka ansökan till personal@gotlandsresor.se

Poolvärd

Arbetsplats: Scandic Visby
Varaktighet: v.25-32
Omfattning: 50-75%, schemalagd arbetstid kl. 10-18.
Lön: Enligt kollektivavtal

Scandic Visbys poolområde är en populär plats på sommaren, för både hotellgäster och lokalbefolkning. I poolområdet kan gäster koppla av på soldäcket, bada i stora poolen och i bubbelpoolen och njuta av god mat och dryck på uteserveringen. Området är hotellets hjärta för både avkoppling och aktivitet och för oss är det viktigt att det harmoniserar så att våra gäster trivs. Där har du som poolvärd en viktig roll, att hålla ordning och ha direktkontakt med våra gäster.

Som person är du glad och positiv och har lätt för att prata med människor men du har också pondus att kunna säga till gäster som stör, vänligt men bestämt. Du älskar att jobba med service och har ett öga för att det skall vara rent och snyggt med gästen i fokus. Du är nyfiken, noggrann, flexibel och är van att arbeta självständigt.

Som poolvärd samarbetar du med restaurangen och rapporterar till restaurangchefen. Vid lugnare pooldagar är du också en resurs för housekeeping och reception.

Ex. på arbetsuppgifter
– Hjälper restaurangen med uppstart av utebaren och plockar disk från frukost på uteserveringen.
– Piffar poolområdet för dagen med kuddar, solstolar med mera.
– Ansvara för säkerheten och ordningen i poolområdet, allt för att förhindra olyckor.
– Ansvara för att toaletter, duschar, omklädningsrum och gym hålls rent och snyggt.
– Håller rent och snyggt i poolområdet, plockar disk, ställer iordning stolar, bord osv.
– Ansvara för handdukar, spel och leksaker i poolområdet.
– Kolla av lekrummet att det är ordning.
– Prata med gästerna och svara på frågor – vara påläst om hotellet och om Gotland och gärna ha koll på vad som händer på ön under sommaren.
– Sälja dagsentréer, godis, glass, kaffe, dricka och annat smått och gott.

Som poolvärd är det viktigt att du är simkunnig. Tidigare jobb som badvakt, livräddare, HLR-utbildning m.m. är en merit.
Du erbjuds serviceutbildning, HLR och brandutbildning på plats.

Välkommen att söka sommarens roligaste jobb!

Skicka ansökan till: personal@gotlandsresor.se