stenar734x233.jpg

Gotland - en mötesplats i Östersjön!


Gotland har en lång historia av att hantera stora möten vilket skapar trygghet hos beställaren och besökaren. Närhet, service och miljö är viktigt för kunderna som väljer Gotland. Vi på GotlandsResor har lång erfarenhet av att arrangera möten av alla de slag. Vi bokar hela ert arrangemang med resa, boende, möteslokal, aktiviteter och måltider.

Maila oss för förfrågan eller ring oss tel: 0498-201260 grupp@gotlandsresor.se

Resan
Gotland ligger närmare än du tror. Från fastlandet till Visby flyger du på cirka 35-60 minuter eller om du väljer att åka med de moderna snabbfärjorna tar de dig från Nynäshamn eller Oskarshamn till Visby på cirka 3 timmar.

Boende
Tar man färjan till Gotland så går man enkelt rakt över gatan till Scandic Visby. Hotellet har 509 bäddar i olika rumskategorier.

Möteslokaler
På hotellområdet finns 2 restauranger och flera moderna möteslokaler. Samtliga möteslokaler är anpassade och utrustade för både små och lite större grupper. När man konfererar på hotellet ingår alltid grundutrustning.

Måltider
I Scandic Visby restauranger serveras frukost, fika, lunch och middag till förbokade grupper. Restaurangernas kockar har lång erfarenhet av att laga vällagad mat till större och mindre sällskap.

Läs mer om Scandic Visbys mötespaket och restaurangens utbud www.restaurangkoggen.se


Större möten
Väljer man att bo på Scandic Visby promenerar man på cirka 10 minuter till Gotlands största mötesarena Wisby strand med plats för 1000 personer. www.wisbystrand.se


Gotland Convention Bureau arbetar aktivt för en positiv utveckling av mötesplatsen Gotland. De hjälper företag med råd och stöd för att arrangera ett framgångsrikt stort möte på Gotland. www.gotland.com/moten


Boka möte i Linnearummet

Wisby Strand kongresshall

Restaurag Villa Manhem

 

 

Resevillkor | Om företaget | Lediga platser | Cookies | Kontakt

Dela på