GRAB

citywall  

Möten i inspirerande miljö

Halv- eller heldagskonferens inkl. fikabuffé fm/em & lunch.

Det är enkelt att välja Visby för ert nästa möte, staden erbjuder allt som krävs för en lyckad konferens, kick off eller teambuilding. Med en historisk inramning i unik miljö är Visby den perfekta mötesplatsen för ett minnesvärt event som stannar kvar länge hos deltagarna. Ön ligger närmare än du tror. Från fastlandet till Visby flyger du på cirka 35-60 minuter eller om du väljer att åka med färjorna tar de dig från Nynäshamn eller Oskarshamn till Visby på cirka 3 timmar. På Gotland har vi flera duktiga event- och aktivitetsarrangörer som kan ge ditt företag en unik och minnesvärd upplevelse ni sent skall glömma.

Bokningsförfrågan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
eller 0498-201280.

Scandic Visby
Tar man färjan till Gotland så går man enkelt rakt över gatan till Scandic Visby som ligger mitt emot färjeterminalen. På hotellområdet kan grupper mötas i en avspänd atmosfär med alla bekvämligheter man behöver väldigt nära. Möteslokalerna är fullt utrustade för effektiva möten och en konferensvärd finns alltid att tillgå för personlig service. Intill mötesrummen ligger restaurangen där mötesdeltagare kan varva dagen med avkopplande mat- och fikapauser. För större möten och event från 100 personer samarbetar vi med Wisby Strand, Gotlands mötesarena som ligger 10 minuter bort.

Visby Gustavsvik
På  Visby Gustavsvik finns ett mötesrum för upp till 40 personer. Möteslokalen ligger intill restaurangen där man kan kombinera mötet med fika, lunch och middag. Varva mötet med promenader i omgivningarna, den friska havsluften ger ny energi inför nästa sittning. Runt anläggningen finns stora grönområden perfekt för event och teambuildingaktiviteter.  

meeting loftet

Dagspaket

Möteslokal inkl. grundutrustning.
Kaffe, te, vatten & torkad frukt.
Förmiddagsfika.
Lunchbuffé inkl. soppa, varmrätt, salladsbuffé, dryck & kaffe/te.
Eftermiddagsfika.
  superior

Dygnspaket

Samma som dagspaketet inkl.
2-rätters middag inkl. kaffe/te.
Övernattning i enkel- eller tvåbäddsrum inkl. frukostbuffé.
Fri tillgång till gym, bubbelpool & relax med bastu.
 
styrelse

Kvällspaket

Möteslokal inkl. grundutrustning.
Kaffe, te, vatten & torkad frukt.
Något enkelt att äta.
  wisbystrand

Stora möten & event

Vi samarbetar med Wisby Strand, Gotlands mötesarena som ligger 10 min från hotellet. wisbystrand.se För event och gruppaktiviteter samarbetar vi med eventarrangörerna 
Hansa Event och Gogotland

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se