GRAB

repan scandicvisby  

Vi söker receptionist/städ natt

Arbetsplats: Scandic Visby
Omfattning:
April-sep, Arbetstid kl. 22-05.
Arbetsuppgifter: Resurs till alla avdelningar (reception, housekeeping och vaktmästeri).
Lön: Enligt kollektivavtal.

Vi söker en resurs nattetid, en kombinerad tjänst med arbetsuppgifter i receptionen samt med vissa städuppgifter. I tjänsten ingår bland annat att vara stöd till receptionen, rondera hotellområdet och städa restaurangerna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann och flexibel. Ditt arbete är viktigt för att gästen ska mötas av ett rent och fräscht hotellområde och restaurang.

Utbildning/Erfarenhet: Du är van att jobba självständigt och har du tidigare erfarenhet av städarbete är det en merit.  Du tycker om att möta människor, sätter gästen i centrum och kan även bidra till en positiv stämning i personalgruppen.

Krav: Engelska, B-körkort

Kontaktperson: Pernilla Kasselbäck, receptionschef, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Skicka ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter. Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger vackert beläget vid havet 4 km norr om Visby hamn. I semesterbyn finns reception, restaurang, bed & breakfast rum och stugor/lägenheter med självhushåll. 

 

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se