GRAB

hotellscandicvisby

Vi söker en serviceinriktad värd till vårt poolområde

Arbetsplats: Scandic Visby
Varaktighet: v.25-32
Omfattning: 50-75%, schemalagd arbetstid kl. 10-18.
Lön: Enligt kollektivavtal

Scandic Visbys poolområde är en populär plats på sommaren, för både hotellgäster och lokalbefolkning. I poolområdet kan gäster koppla av på soldäcket, bada i stora poolen och i bubbelpoolen och njuta av god mat och dryck på uteserveringen. Området är hotellets hjärta för både avkoppling och aktivitet och för oss är det viktigt att det harmoniserar så att våra gäster trivs. Där har du som poolvärd en viktig roll, att hålla ordning och ha direktkontakt med våra gäster.

Som person är du glad och positiv och har lätt för att prata med människor men du har också pondus att kunna säga till gäster som stör, vänligt men bestämt. Du älskar att jobba med service och har ett öga för att det skall vara rent och snyggt med gästen i fokus. Du är nyfiken, noggrann, flexibel och är van att arbeta självständigt.

Som poolvärd samarbetar du med restaurangen och rapporterar till restaurangchefen. Vid lugnare pooldagar är du också en resurs för housekeeping och reception.

Ex. på arbetsuppgifter
- Hjälper restaurangen med uppstart av utebaren och plockar disk från frukost på uteserveringen.
- Piffar poolområdet för dagen med kuddar, solstolar med mera.
- Ansvara för säkerheten och ordningen i poolområdet, allt för att förhindra olyckor.
- Ansvara för att toaletter, duschar, omklädningsrum och gym hålls rent och snyggt.
- Håller rent och snyggt i poolområdet, plockar disk, ställer iordning stolar, bord osv.
- Ansvara för handdukar, spel och leksaker i poolområdet.
- Kolla av lekrummet att det är ordning.
- Prata med gästerna och svara på frågor – vara påläst om hotellet och om Gotland och gärna ha koll på vad som händer på ön under sommaren.
- Sälja dagsentréer, godis, glass, kaffe, dricka och annat smått och gott.

Som poolvärd är det viktigt att du är simkunnig. Tidigare jobb som badvakt, livräddare, HLR-utbildning m.m. är en merit.
Du erbjuds serviceutbildning, HLR och brandutbildning på plats.

Välkommen att söka sommarens roligaste jobb!

Kontaktperson: Mattias Andersson 0736-201277 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Ansökan skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter. Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger vackert beläget vid havet 4 km norr om Visby hamn. I semesterbyn finns reception, restaurang, bed & breakfast rum och stugor/lägenheter med självhushåll. 

 

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se