GRAB

scandicvisby hotell  

Lediga jobb

banner auditionHousekeeping-personal
Receptionister
Reception/städ natt

Hovmästare
Servitörer
Kockar
Bartender
Poolvärd

Till reception och housekeeping söker vi fler som kan börja jobba redan i april/maj och som eventuellt kan jobba kvar hela september. Välkommen med din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TACK! Till dig som besökte oss på vår jobbaudition och som visat intresse att jobba hos oss. Vi kommer gå igenom alla ansökningar och kalla in till intervjuer framöver.

Vi på GotlandsResor söker nya ”stjärnor” medarbetare till våra anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Är du intresserad att jobba inom hotell, restaurang och service i sommar då skall du söka våra lediga tjänster. Har du en härlig inställning och delar samma värderingar som oss, då är du helt klart rätt person och vi är arbetsgivaren för dig. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter för dig som gillar service och tycker om att jobba med/möta människor. Eftersom vi ingår i en stor koncern och i Nordens största hotellkedja har du stora karriärmöjligheter.

Som anställd på GotlandsResor erbjuder vi bland annat:

Kollektivavtal
Fantastiska utvecklingsmöjligheter
Diverse utbildningsprogram
Friskvårdsbidrag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenslokaler och måltider till grupper, konferenser och events på våra egna anläggningar, Scandic Visby och Visby Gustavsvik.

Personalfrågor & Lediga tjänster
Suzanne Lundqvist, tel: 0498-201244. Öppet mån-tors kl. 08-17. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se