GRAB

scandicvisby hotell  

Lediga jobb

banner auditionHousekeeping-personal
Receptionister
Reception/städ natt

Frukostvärdar
Hovmästare

Servitörer
Kockar
Bartender
Poolvärd

Välkommen till Jobbaudition / Rekryteringsträff
24 februari kl. 11 på Scandic Visby

Vi på GotlandsResor söker nya ”stjärnor” medarbetare till våra anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Är du intresserad att jobba inom hotell, restaurang och service då skall du komma och träffa oss den 24 februari kl. 11 på Scandic Visby. Ingen föranmälning krävs. Ta med foto!

Under rekryteringsträffen berättar vi mer om hur det är jobba på våra anläggningar och hos oss på GotlandsResor, sen får du möjligheten att ”speed-dejta”, göra en kort intervju där du får presentera dig själv och berätta mer om vilken tjänst du söker. För vårt kom ihåg rekommenderar vi att ta med ett foto på dig själv.

Ta chansen, kom och träffa oss! Har du en härlig inställning och delar samma värderingar som oss, då är du helt klart rätt person och vi är arbetsgivaren för dig. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter för dig som gillar service och tycker om att jobba med/möta människor. Eftersom vi ingår i en stor koncern och i Nordens största hotellkedja har du stora karriärmöjligheter.

Som anställd på GotlandsResor erbjuder vi bland annat:

Kollektivavtal
Fantastiska utvecklingsmöjligheter
Diverse utbildningsprogram
Friskvårdsbidrag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenslokaler och måltider till grupper, konferenser och events på våra egna anläggningar, Scandic Visby och Visby Gustavsvik.

Personalfrågor & Lediga tjänster
Suzanne Lundqvist, tel: 0498-201244. Öppet mån-tors kl. 08-17. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se