GRAB

koggen interior  

Vi söker servitörer till våra anläggningar

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende på Gotland, färjebiljetter, grupp-, buss- och skolresor, konferenser, arrangemang samt aktiviteter. Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter. Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger vackert beläget vid havet 3 km norr om Visby hamn.

Arbetsplats: Restaurang Koggen som tillhör Scandic Visby samt Restaurang Visby Gustavsvik.

Varaktighet: Säsonganställning, successiv intagning april-juni t o m augusti-september ev. möjlighet till förlängning

Omfattning: 50-100%, schemalagd arbetstid, kvälls- och helgarbete ingår.

Lön: Enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter: Vi söker glada och inspirerande servitriser/servitörer till våra restauranger. Planering, dukning och förberedelser inför kvällsserveringar samt våra övriga arrangemang ingår, liksom kassaredovisning, bordsservering, viss barservering, disk samt daglig städning av serveringsutrymmen.

Utbildning/erfarenhet: Vi söker dig med glimten i ögat och en god portion humor. Du har utbildning och/eller erfarenhet av att servera, jobba med à la carte och bordsservering samt dess kassahantering. Vana av bararbete är meriterande. Har du dessutom en viss dryckeskunskap är det ett plus. Du har ett genuint intresse av att arbeta i branschen, tycker om att möta människor och kan bidra till en positiv stämning i personalgruppen. Självklart älskar du service och ser det som en utmaning att gästen ska lämna oss med överträffade förväntningar. Du behärskar svenska och engelska. Körkort och datorvana är ett plus.

Kontaktperson: Jeanette Jussila, F&B Manager: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Ansökan sänds till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se