GRAB

scandicvisby hotell  

Vi söker säljare till vår bokningsavdelning

Vi söker dig som är serviceinriktad, utstrålar glädje och engagemang som trivs att jobba med försäljning via telefon och mail. Du kommer att jobba i ett härligt team där fokus ligger på försäljning mot grupper och företag på våra anläggningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker är en serviceminded och säljorienterad person som tycker om att jobba med människor. Viktigt att du kan arbeta självständigt är strukturerad och tar egna initiativ. Är ambitiös, flexibel och van vid att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt.

Arbetsplats: Scandic Visby / Visby Gustavsvik.
Omfattning:
Heltid, schemalagd arbetstid.
Varaktighet: 1 februari - 31 augusti. 
Lön: Enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter: Du är anställd av GotlandsResor AB som säljer boende, resa, event, konferenser och måltider till grupper på våra egna anläggningar Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Övervägande försäljning sker via telefon och mail.

Utbildning/erfarenhet: ·
Du är säljinriktad, med stort intresse av att skapa kontakter och driva merförsäljning/merservice. Tidigare erfarenhet av försäljning är en fördel.

· God datorvana, där kunskap i något av våra fyra datorsystem Opera/Scorpio, HotSoft, Bookit.

· Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Tyska och/eller finska är ett plus men inget krav.

. Vi arbetar i bokningssystemet Scorpio (Scandic) och Hotsoft (Visby Gustavsvik). Du ska vara beredd att hjälpa till där det behövs, oavsett om det handlar om att bädda hotellsängar, duka fram frukost eller plocka disk. Du bör kunna se helheten i företaget, där målet är nöjda gäster som återkommer till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson: Suzanne Lundqvist, HR, 0498-201244. Skicka ansökan till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista ansökningsdag:  21 januari 2018
OBS! Rekrytering sker löpande och tillträde till tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter. Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger vackert beläget vid havet 4 km norr om Visby hamn. I semesterbyn finns reception, restaurang, bed & breakfast rum och stugor/lägenheter med självhushåll. 

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se