GRAB

koggen interior  

Vi söker en driven kock till våra anläggningar

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende på Gotland, färjebiljetter, grupp-, buss- och skolresor, konferenser, arrangemang samt aktiviteter. Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. På hotellområdet finns 214 hotellrum, restaurang, poolområde, gym, spa-avdelning och konferensfaciliteter. Visby Gustavsvik är en semesterby som ligger vackert beläget vid havet 3 km norr om Visby hamn.

Omfattning: 75-100 %, schemalagd arbetstid där kvälls- och helgarbete ingår. Varaktighet: April-september, schemalagd arbetstid där kvälls- och helgarbete ingår, för- och eftersäsong timanställning extra.

Lön: enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Vi söker en glad och engagerad kock som brinner för att stå vid grytor och kastruller. Sedvanliga kockgöromål inför förbokade grupper och konferenser, skolklasser samt under högsäsong även à la cartemeny och grillkvällar.

Utbildning/erfarenhet: Kockutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har ett genuint intresse för mat och av att arbeta i branschen. Du tycker om att möta människor, sätter gästen i centrum och har en utvecklad känsla för service. Du är en person som har sinne för ordning och reda, är lösningsorienterad, självgående och kan ta egna initiativ. Arbetet innebär periodvis ett högt tempo. Att kunna prioritera och hantera stress är därför en förutsättning för att du ska trivas. Du bidrar också till en positiv stämning i personalgruppen.

Du bör kunna se helheten i företaget, där målet är nöjda gäster som återkommer till oss.

Kontaktperson: David Lundgren, köksmästare, 0736-201288 eller Jeanette Jussila F&B Manager, 0409-201236

Ansökan: Skicka ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se