GRAB

scandicvisby hotell  

Jobba hos oss

banner auditionLEDIGA PLATSER:
Säljare
Housekeeping

Reception
Frukostvärd
Servitör
Kock
Bartender

Ett nytt spännande år har vi framför oss och det är dags att fylla på med kompetent personal på våra anläggningar. Den 24 februari kl. 11 bjuder vi bland annat in till audition på Scandic Visby för dig som är intresserad att jobba inom hotell, restaurang och service. Vet du vilken avdelning du är intresserad av, kan du redan nu skicka din ansökan till oss, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Våra tjänster finns även publicerade på Arbetsförmedlingens Platsbanken.

Vi på GotlandsResor erbjuder dig spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett utvecklande företag där vår största tillgång är personalen - ett gäng med glimten i ögat som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat - där du kan bli en i teamet. Det viktigt att du brinner för service och tycker om att jobba med/möta människor, har en positiv inställning och ett trevligt bemötande mot såväl gäster som arbetskamrater.

Eftersom vi ingår i en stor koncern och i Nordens största hotellkedja är dina karriärmöjligheter helt obegränsade. Har du en härlig inställning och delar samma värderingar som oss, då är du helt klart rätt person och vi är arbetsgivaren för dig. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!

Som anställd hos oss erbjuder vi bland annat:
Kollektivavtal
Fantastiska utvecklingsmöjligheter
Diverse utbildningsprogram
Friskvårdsbidrag

GotlandsResor AB är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland som driver anläggningarna Scandic Visby och Visby Gustavsvik. GotlandsResor bokar boende, resa, konferenslokaler och måltider till grupper, konferenser och events på våra egna anläggningar, Scandic Visby och Visby Gustavsvik.

Personalfrågor & Lediga tjänster
Suzanne Lundqvist, tel: 0498-201244. Öppet mån-tors kl. 08-17. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

GotlandsResor AB | Färjeleden 3 | 621 58 Visby | Bokning: 0498-201260 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
scandichotels.se/visby | visbygustavsvik.se | restaurangkoggen.se | gotlandsresor.se