Welcome to Gotland!

Utforska Gotland med buss!


Bussresa till Gotland, vi hjälper till med bokning av: båtresan, boende, utflykter runt ön, kaffekorgar och picknickluncher för avhämtning, guider och aktiviteter med mera. Vi samarbetar med flera gotländska företag och arrangörer runt om på ön.

Maila oss för förfrågan eller ring oss tel: 0498-201260. grupp@gotlandsresor.se

Boende
Vi bokar boende – hotell, stuga eller lägenhet. Alla våra anläggningar har rymlig bussparkering och är en bra utgångspunkt, för att smidigt ta er på vägar som leder runt Gotland.

Boendealternativ:
Scandic Visby
Visby Gustavsvik

Gruppresa utan buss
Är ni en grupp som gärna vill göra en egen bussresa till Gotland. Låt oss sätta ihop er bussresa tillsammans. Vi samarbetar med flera av Gotlands bussbolag, guider, restauranger och aktivitetsföretag. Spar pengar genom att boka en gotländsk buss. Vid ankomst i Visby möter bussen upp er vid färjan eller utanför Scandic Visby mitt emot färjeterminalen. Gör det smidigt, gå bara rakt över gatan ( c:a 150 m till receptionen), checka in i receptionen, sen är ni redo att ge er av och utforska Gotland.

Koppla av med god mat
Efter en spännande dag på Gotland är det skönt att koppla av med god mat och prata om dagens händelser. Förbeställ gärna måltider i GotlandsResor restauranger där kockarna lagar mat med själ och hjärta.

Bussresa till Gotland
 

Resevillkor | Om företaget | Lediga platser | Cookies | Kontakt

Dela på